Blogg

Caroline Anna Helsén

Vem är egentligen Caroline Anna Helsén? Vi hade inte hört något om henne förut så det fick bli en djupdykning på hennes instagram.

Vem är hon? Vilka intressen har hon? Följ med och få reda på vad vi fått fram.

Caroline Anna Helsén på Instagram = ”caarooliinee_”

Caroline är en ung, vacker svensk tjej som precis som många andra gillar att ta selfies. Hon har drygt ett tusen följare fast hon bara lagt upp tolv foton. Att hon är populär går inte att ta miste om. Nästa femhundra personer följer henne och gillar hennes bilder.

Lockade av hennes skönhet skriver de många lovord på Carolines Instagram, till exempel ”Så otroligt vacker du är kvinna”. För det mesta rör det sig som sagt om självporträtt men där finns även några minnesvärda moment med hennes älskade fästman.

Hennes älskade partner fredde_94_andersson

Fredrik och Caroline möttes i augusti 2019 och blev så där härligt upp över öronen förälskade som vi ser i Hollywood filmer. Andra brukar kolla om de passar ihop under en längre tid. Det var inget de här två behövde. Redan i oktober samma år förlovade de sig och nu väntar vi bara på giftermålet.

Han betyder så mycket för henne att hon saknar ord att beskriva känslorna för honom. På Instagram försöker hon ändå och nämner att han är ”den siste killen” hon vill vakna upp med. Alltså verkar hon planera hela sin framtid med denne fantastiska man. Hans intressen utöver henne och hunden verkar vara bilar. Sin Volvo kallar han nämligen för ”lilla älskling”. Verkar finnas en del konkurrens för fästmön ändå. Är det därför giftermålet dröjer?

Caroline och Fredrik har en liten svart och vit hund. Det verkar vara en ung border collie. Tillsammans älskar de honom som ett litet barn och njuter av alla fina stunder med ”killen”. Det finns inga bilder på hunden hos Fredrik. Där är det istället bilarna som pryder flera inlägg.

Lillasyster cajsastinajust finns också på Instagram

Även om hennes konto är privat, syns lillasyster Cajsastinas kommentarer på Carolines Instagram. De står varandra nära och skriver ibland kommentarer på varandras Instagram. Vi vet inte om det är hennes riktiga lillasyster men eftersom de kallar varandra ”lillasyster” och ”storasyster” är iallafall mycket goda vänner om inget annat.

Bilder på instagram

Visserligen har Caroline Anna Helsén inte så många bilder på sin instagram men hennes uttalande är intressanta. Låt oss kika lite närmare på de.

  1. Dream without fear. Love without limits.
  2. I love listening to lies when I know the truth
  3. Ord betyder ingenting utan handlingar
  4. Don’t stop until you’re proud
  5. Even the angel can be the devil

Dream without fear. Love without limits.

Det första uttalandet är med i ett av hennes senaste inlägg. Översätter vi det blir det något i stil med ”Dröm utan rädsla. Älska utan gränser.” Visst låter det ganska självklart att det är så det ska va. Vi förstår att hon tar upp det för att något får henne att tänka att i miljön runt omkring henne är det få som lever enligt denna princip. Men Caroline vill våga drömma och uppmanar sina vänner att göra det hämningslöst. Allt är möjligt.

I love listening to lies when I know the truth

Jag älskar att lyssna på lögner när jag känner till sanningen. Så lyder hennes andra mening. Såklart är det lätt att höra lögner i vårt samhälle. Caroline verkar ändå ha koll på läget eftersom hon skriver att hon ser igenom de och känner till sanningen. Alltså har hon god personkännedom.

Ord betyder ingenting utan handlingar

Att ord inte har någon mening utan handlingar är lätt att förstå. Runtom lovar oss många en massa saker och gör i slutändan knappt någonting av allt de säger. Givetvis är handlingar viktigast. De får Caroline att känna kärlek och närhet till sina vänner och sin fästman. Hennes vänner verkar ge henne mycket kärlek och beundran.

Don’t stop until you’re proud

Sluta inte förrän du är stolt. Lite knepigt att förstår van Caroline Anna Helsén syftar på med denna mening. Kanske betyder det att hon vill uppmana oss att fortsätta kämpa att nå våra drömmar. Oavsett hur svårt det är ska vi lägga ner all energi vi har på att nå dit vi vill. Inte förrän vi har uppnått det vi drömmer om kan vi luta oss tillbaka och njuta av det vi skapat. Kanske menar hon de eller någonting annat. Bara framtiden får visa oss sanningen.

Even the angel can be the devil

Även änglar kan vara djävulen är minsann inget väntat uttryck. Undrar vad som ligger bakom detta. Kan hon ha blivit besviken på sin fästman som hon älskar överallt annat? Men om vi kikar på datumet när hon skrev detta var det den fjärde oktober 2019 och de förlovade sig den tjugosjätte oktober samma år. Kan deras förhållande ha knakat i fogarna vid det tillfället? De båda verkar iallafall ha löst problemet. Härligt att se två unga människor vara så förälskade som Caroline och Fredrik. Låt oss följa Caroline Anna Helsén och vad som händer härnäst.