ENTREPRENEUR
Blogg

Sanne Alexandra – hockeyfru, designer och influencer

Sanne Alexandra Josefson, född 8 augusti 1989, är en känd influencer och entreprenör. Hon går främst under namnet Sanne Alexandra som influencer och skriver mycket om mode och hälsa. Hon designar även kläder som hon säljer via sin online shop. Hon är även gift med den före detta hockeyspelaren Jacob Josefson, som tidigare har spelat i lag som Buffalo Sabres, New Jersey Devils och Djurgården Hockey. 

Korta fakta om Sanne Alexandra

Fullständigt namnSanne Alexandra Josefson 
Känd förInfluencer, hockeyfru. 
ÅlderFödd 1989, alltså 33 år gammal
LängdOkänt
Bor iEskilstuna
NummerSanne Alexandra Josefsons telefonnummer är svårt att hitta på nätet

Sanne Alexandra Josefson bakgrund 

Sanne Alexandra växte upp i Eskilstuna. Hon är en känd influencer, driver eget företag och designar även kläder. Hon skriver ofta om mode, familjeliv och hälsa. Hon har även medverkat i realityserien Playmakers, som sändes på TV4. Playmakers följde en rad hockeyspelares fruar och flickvänner i deras vardag. Hon har även studerat mode i USA. Hon har även en syster som ibland har jobbat som hennes assistent. 

Officiellt om Sanne Alexandra Josefson

På Merinfo går det att läsa följande information om Sanne Alexandra Josefson: 

  • Hon är 33 år gammal
  • Hon bor i ett hus i Torshälla
  • På adressen finns företaget Sanne Alexandra Josefson AB
  • Hon bor tillsammans med Jacob Josefson som är 31 år gammal
  • Hon fyller år den 8 augusti
  • Hon har två stycken bolagsengagemang

Sanne Alexandra Josefson barn och familj 

Sanne Alexandra Josefson och Jacob Josefson gifte sig år 2016, innan dess var de pojkvän och flickvän. Bröllopet hölls mellan 14 och 16 juli på Sundbyholms slott. Själva vigseln var den 15 juli. Brudparet bjöd in 148 gäster till bröllopet. Paret hade fyra brudtärnor respektive marskalker var. 

Jacob Josefson, född 2 mars 1991, är en känd svensk före detta ishockeyspelare. Han har bland annat spelat i Buffalo Sabres och New Jersey Devils i NHL, USA. I april 2018 skrev han på ett tvåårigt kontrakt med Djurgården Hockey. I augusti 2022 meddelade Jacob Josefson att han skulle avsluta sin långa hockeykarriär, och nuförtiden jobbar han bland annat som hockeyexpert i TV. 

Sedan deras bröllop hölls har de hunnit få två barn tillsammans. Frans som är 4 år och Selma som är 2 år. De har dessutom flyttat flera gånger. Först bodde de i en lägenhet på Östermalm i Stockholm för att sedan flytta till ett hus i Nacka utanför Stockholm. I år gick flyttlasset igen och för närvarande bor familjen i Torshälla. 

Sanne Alexandra i sociala medier

Sanne Alexandra är en känd influencer och har därför en stor närvaro på sociala medier. Hennes konto på Instagram, där hon heter sannealexandra, har över 200 000 följare. Hon lägger upp flera uppdateringar varje dag och är fväldigt aktiv på Instagram Story. Hon skriver framförallt om mode och familjeliv, men har även visat upp mer privata bilder på när hon hade drabbats av melasma efter en graviditet. 

Tidigare hade hon även en populär blogg, men har slutat skriva på den till förmån för Instagram-kontot. Eftersom det är många som är nyfikna på Sanne Alexandra finns det en del trådar på Flashback om henne. Där står det bland annat mycket om den hårda kritik hon fick utstå när hon gjorde reklam för sitt klädmärke samma dag som Ryssland invaderade Ukraina. 

Sanne Alexandra kläder

Det är minst sagt tydligt att Sanne Alexandra har ett stort intresse för mode och kläder. Då och då släpper hon plagg som hon har designat själv, och säljer dem via sin online shop. Exempel på plagg som hon har designat är till exempel leggings och klänningar. I onlineshoppen kan man även givetvis göra en retur och liknande ärenden.