Kontakt

Vi värderar din feedback och dina frågor högt. Kommunikation och öppen dialog är centrala värden för oss. Oavsett om du har en fråga, ett förslag, eller vill dela med dig av dina tankar, vill vi gärna höra från dig. Vi är fast beslutna om att ge dig den hjälp och det stöd du behöver.

Vi finns tillgängliga på Skype för att diskutera dina behov, svara på dina frågor, eller hjälpa dig med eventuella problem du stöter på. Vi strävar efter att göra varje interaktion positiv och fruktbar.

Skype

För att nå oss på Skype, använd följande SkypeID: live:.cid.d5c381bed0056b6c

Vi gör vårt bästa för att svara på alla meddelanden så snabbt som möjligt, men ber om förståelse om det ibland kan dröja lite längre. Vi uppskattar din tålmodighet och ser fram emot att höra från dig!

Tack för ditt intresse och din tid.

Kontaktformulär

Du är även välkommen att kontakta oss genom vårt kontaktformulär. Vi gör vårt yttersta för att granska och svara på alla meddelanden som vi får på denna väg.

Observera dock att på grund av mängden spam som vi tyvärr mottar, kan det ibland dröja längre innan vi kan svara på meddelanden skickade via kontaktformuläret. I vissa fall kanske vi inte kan svara alls. Vi uppskattar din förståelse och rekommenderar att du kontaktar oss via Skype för en snabbare respons.

[wpforms id=”4033″]