Blogg

Att göra i malmö när det regnar

Vad kan man göra i Malmö när det regnar?

Att göra i Malmö när det regnar behöver inte vara tråkigt eller begränsat. Malmö erbjuder en mängd roliga och intressanta aktiviteter som kan avnjutas oavsett väder. Här är några förslag på vad du kan göra för att fördriva tiden på regniga dagar i Malmö:

Aktivitet Adress Kostnad
Moderna Museet Malmö Ola Billgrens plats 2-4 Gratis
Malmö Konsthall S:t Johannesgatan 7 Gratis
Naturum Malmö Kalkbrottsgatan Gratis
Malmöhus slott Malmöhusvägen 6 100 SEK (20-64 år), Gratis för barn och ungdom

Museibesök

Att besöka museer är en utmärkt aktivitet när det regnar ute. Malmö ståtar med ett stort utbud av museer, som Modernt Museet Malmö och Malmö Konsthall. Där kan du njuta av allt från internationell konst till lokala utställningar. Flera av dessa erbjuder fri entré, så du kan lära och utforska utan att behöva tänka på kostnaden.

Utforska naturen inomhus

Naturum Malmö är en fantastisk plats att besöka för att uppleva naturen inomhus. Det är en utställningsplats om naturen och miljön i Malmö, där du kan delta i guidade turer och även se på en mängd olika utställningar och evenemang för alla åldrar.

Historisk sightseeing

Älskar du historia? Då är ett besök till Malmöhus slott ett måste. Där kan du utforska vackra rum, lära dig om Malmös historia, och se på fascinerande utställningar. Dessutom finns det ofta specialprogram och evenemang som tar plats i slottet, vilket gör detta besök ännu mer minnesvärt.

Ett besök till köpcentrat

Om du föredrar shopping framför kultur, varför inte ta tillfället i akt att besöka Malmös köpcentrum som Emporia eller Mobilia? I dessa gallerior hittar du ett brett utbud av butiker under ett och samma tak, och du kan spendera timmar med att gå runt och shoppa, äta gott eller bara njuta av atmosfären.

I Malmö finns oändliga möjligheter för att njuta av stadens erbjudanden, även på regniga dagar. Så låt inte det dåliga vädret hindra dig från att göra något kul!