Blogg

Anker powercore iii sense 10000 mah wireless

Allt du behöver veta om Anker PowerCore III Sense 10000mAh Wireless

Är du trött på att leta efter ström för att ladda din telefon eller annan elektronik? Då är Anker PowerCore III Sense 10000mAh Wireless den perfekta lösningen för dig! Men vad gör denna powerbank så speciell? Låt oss ta reda på det!

Design och kapacitet

En av de mest slående egenskaperna hos Anker PowerCore III Sense 10000mAh Wireless är dess snygga design, som både är kompakt och lätt att bära med sig. Denna powerbank har en kapacitet på 10000 mAh, vilket innebär att den kan ladda upp din smartphone flera gånger om!

Specifikation Värde
Kapacitet 10000 mAh
Trådlös laddning Ja
Storlek 147 x 68 x 17 mm
Vikt 235 g

Trådlös laddning

Anker PowerCore III Sense 10000mAh Wireless erbjuder trådlös laddning, vilket gör det enkelt att ladda upp dina enheter utan att behöva några kablar. Du behöver bara placera din enhet på powerbanken och låta den ladda.

Hur lång tid tar det att ladda powerbanken?

Det kan ta ungefär 3,5 timmar att ladda Anker PowerCore III Sense 10000mAh Wireless från 0 % till 100 %. Men har du bråttom och bara behöver lite extra ström? Inga problem! Du kan ladda powerbanken kortare tid för att få några extra procent.

Flera laddningsalternativ

Förutom trådlös laddning har Anker PowerCore III Sense 10000mAh Wireless också USB-A och USB-C portar, så du kan ladda flera enheter samtidigt. Det betyder att du kan hjälpa både dig själv och dina vänner att hålla era enheter laddade!

Följande är en lista över några av de enheter som är kompatibla med Anker PowerCore III Sense 10000mAh Wireless:

  • iPhone
  • Android-smartphones
  • Bluetooth-hörlurar
  • Smartklockor

Sammanfattning

Anker PowerCore III Sense 10000mAh Wireless är en pålitlig och snygg powerbank med många användbara funktioner. Den trådlösa laddningen, de flera laddningsportarna och den kompakta designen gör att den sticker ut från mängden av powerbanks på marknaden. Så, om du är ute efter en kraftfull och smidig laddningslösning, är Anker PowerCore III Sense 10000mAh Wireless rätt val för dig!