Blogg

Tom ford eau de soleil blanc

Vad är Tom Ford Eau de Soleil Blanc?

Tom Ford Eau de Soleil Blanc är en exklusiv doft skapad av modehuset Tom Ford. Denna parfym är inspirerad av solen och dess värmande strålar, vilket gör den till den perfekta doften för både sommar- och vintermånaderna. Med sin förföriska blandning av citrus, blommiga och träiga noter, är det ingen tvekan om att denna doft kommer att få dig att känna dig som en vandring på en solig strand.

Hur doftar Tom Ford Eau de Soleil Blanc?

Tom Ford Eau de Soleil Blanc är en uppfriskande och lyxig doft som kombinerar noter av citrus, blommor och trä. Doften inleds med toppnoter av bergamott, apelsin och citron som smälter samman med ett hjärta av tuberos, jasmin och gardenia. Basnoterna består av en blandning av bärnsten, kokosnöt, vanilj och träiga komponenter som ger en varm och sensuell avslutning.

Dofttyp Parfymhus Ingredienser
Unisex Tom Ford Bergamott, apelsin, citron, tuberos, jasmin, gardenia, bärnsten, kokosnöt, vanilj, träiga noter

Hur passar Tom Ford Eau de Soleil Blanc för olika tillfällen?

Tom Ford Eau de Soleil Blanc är en mångsidig doft som kan användas i många olika sammanhang. Tack vare dess lyxiga och uppfriskande karaktär, passar doften utmärkt för såväl dagtid som kvällstid. Den är också idealisk för både formella och informella tillfällen, vilket gör den till en perfekt gåva eller investering för dem som vill ha en unik och sofistikerad doft som kan avnjutas året runt.

Att bära Tom Ford Eau de Soleil Blanc

När du bär Tom Ford Eau de Soleil Blanc, kan du vara säker på att du lämnar ett bestående intryck på alla du möter. Doften är både sofistikerad och lätt att bära, vilket gör den till en perfekt följeslagare för alla tillfällen. Glöm inte att applicera parfymen ordentligt – en liten mängd räcker för att ge dig en långvarig doft som verkligen står ut från mängden.

  • Topnoter: Bergamott, apelsin, citron
  • Hjärtnoter: Tuberose, jasmin, gardenia
  • Basnoter: Bärnsten, kokosnöt, vanilj, träiga noter