Blogg

Swedish grace tallrik 27 cm 6-pack

Vad är en Swedish Grace Tallrik 27 cm 6-pack?

Swedish Grace tallrik 27 cm 6-pack är en uppsättning av sex eleganta tallrikar från det kända svenska företaget Rörstrand. Dessa tallrikar är en del av deras populära Swedish Grace-kollektion som är känd för sina detaljrika och vackra mönster. Perfekta för att göra middagsdukningen extra elegant och inbjudande!

Fördelarna med Swedish Grace Tallrik 27 cm 6-pack

En stor fördel med att köpa dessa tallrikar är att du får en uppsättning av sex stycken, vilket gör det lätt att duka upp för flera gäster. Dessutom är de tillverkade i kvalitetsmaterial.

Produkt Material Diameter
Swedish Grace Tallrik Fältspatporslin 27 cm
Antal i förpackning 6 st
Design Louise Adelborg, Margot Barolo
Typ Middagstallrik

Hur du sköter om dina Swedish Grace Tallrikar

För att dina tallrikar ska hålla länge och behålla sina vackra mönster rekommenderas det att du sköter om dem väl. Swedish Grace tallrikarna är både diskmaskin- och mikrovågsugnsäkra, så du behöver inte oroa dig över att förstöra dem vid användning. Använd gärna skyddande tallriksunderlägg när du dukar för att undvika repor.

Varför välja just Swedish Grace Tallrik 27 cm 6-pack?

Med en uppsättning av Swedish Grace tallrikar får du inte bara elegant design, utan också hög kvalitet och användarvänlighet. Dessa porslinstallrikar passar både till vardags och fest, och kan enkelt kombineras med andra delar från Swedish Grace-serien för en komplett dukning.

  • Eleganta och detaljrika mönster
  • Tillverkade i kvalitetsmaterial
  • Perfekt antal för middagsbjudningar
  • Enkla att sköta om

Så vad väntar du på? Skäm bort dig själv och dina gäster med en uppsättning av den populära Swedish Grace Tallrik 27 cm 6-pack och njut av elegansen och kvaliteten de erbjuder.