Blogg

Ariana grande thank u next 2.0

Ariana Grande: Thank U, Next 2.0

En storslagen uppföljare

Ariana Grande har överträffat sig själv med sitt nya album ”Thank U, Next 2.0”. Efter en enorm succé med det första ”Thank U, Next” kan vi inte låta bli att undra vad denna uppföljare har i beredskap för oss. Frågan är, kan ”Thank U, Next 2.0” överglänsa föregångaren?

Album Släppdatum Topplåtar
Thank U, Next 8 feb 2019 ”thank u, next”, ”7 rings”, ”break up with your girlfriend, i’m bored”
Thank U, Next 2.0 ännu ej avslöjad

Vad kan vi förvänta oss av Thank U, Next 2.0?

Hittills har Ariana hållit korten nära bröstet om innehållet för ”Thank U, Next 2.0”. Det är säkert att anta att det kommer att vara mycket känslofyllda texter och melodier som redan genomsyrade det ursprungliga albumet.

Samarbeten och musikhjältar

Ett möjligt sätt för Ariana att förnya sitt sound och slå oss med förtjusning är att inkludera några samarbeten på albumet. Det hänger ju alltid lite extra spänning inför vilka världsartister som kan dyka upp på nya låtar. Kommer vi att se några ikoniska samarbeten i detta album?

Förhandslyssningar och teasers

Med stjärnor som Ariana Grande är det vanligt att släppa små teasers och förhandslyssningar av musiken innan det fullständiga albumet släpps. Vi kan bara hoppas att vi får en smak av vad som komma skall mycket snart. Självklart kommer informationen att sprida sig snabbt på sociala medier, så håll ögonen öppna!

Sammanfattning

  • Ariana Grande är redo att överraska med sitt nya album, ”Thank U, Next 2.0”.
  • Det är möjligt att vi kommer att se nya samarbeten och överraskande musikaliska ögonblick.
  • Förvänta dig teasers och förhandslyssningar av albumet inom den närmaste framtiden.

Vi ser fram emot att se vad Ariana Grande bjuder på i ”Thank U, Next 2.0”. Kommer hon återigen att förbluffa fans och kritiker världen över med ännu en oslagbar skiva full av spännande> musik? Tiden kommer att avslöja allting, men vi kan knappt bärga oss!